Categories
Blurs

Lafaard

Bastards

Ik daag u uit om u bekend te maken.

18 replies on “Lafaard”

Wel, dit is niet zomaar even een streep zetten om “grappig” te zijn, dit is gemeend, diep en lang op die auto inkrassen. Neem daarbij dat er ook een deuk op mijn motorkap zit en ik denk dat iemand echt een probleem met mij heeft, of met mijn auto. Of een probleem met iemand die dezelfde auto als ik heb, wat ik hoop, want ik zou niet weten wie ik iets misdaan heb en mocht dat toch zo zijn, kom er dan godverdomme voor uit en vecht het met mij uit.

Lijkt mij eerder het gevolg van een zatlap die de verkeerde auto probeerde te openen :s

Wel, dit is niet zomaar even een streep zetten om “grappig” te zijn, dit is gemeend, diep en lang op die auto inkrassen. Neem daarbij dat er ook een deuk op mijn motorkap zit en ik denk dat iemand echt een probleem met mij heeft, of met mijn auto. Of een probleem met iemand die dezelfde auto als ik heb, wat ik hoop, want ik zou niet weten wie ik iets misdaan heb en mocht dat toch zo zijn, kom er dan godverdomme voor uit en vecht het met mij uit.

Lijkt mij eerder het gevolg van een zatlap die de verkeerde auto probeerde te openen :s

Comments are closed.