Categories
Blurs

Lang weekend

Ah, een verlengd weekend. Ik zou er haast “eindelijk” na zuchten, mocht het niet zijn dat ik er eigenlijk vrij recentelijk al een heb gehad. Drie dagen op rij hebben mensen me het al gezegd, en telkens viel ik opnieuw blij uit de lucht. Het is een van die dingen positieve dingen aan mijn vergeetachtigheid.

Mooi weer, dus het gaat druk worden. Vanavond inkopen doen, want er komt wat volk over de vloer. Een beetje oprommelen en -kuisen zal dus ook nog wel nodig zijn. Verder zijn er nog genoeg leuke dingen bij ons in de buurt. Er is uiteraard de Sinksenfoor waar we ondertussen al een deftige haat/liefde relatie mee hebben opgebouwd en zondag, ontdekt met dank aan apen.be, is er blijkbaar in de Kloosterstraat een markt voor beginnende creatievelingen: de markt van morgen. Een interessant gebeuren in een van mijn favoriete straatjes van Antwerpen.

En ik had beter wat vroeger in mijn bed gekropen.
Blame GTA IV.
I do.

2 replies on “Lang weekend”

Comments are closed.