Categories
Events

Zomer Van Antwerpen: De strijd om een ticket

IMG_8928

Oh, gezellig, hoor ik u denken, aanschuiven voor een ticketje voor de Zomer Van Antwerpen. Wel, dat dacht u maar. Enkele bijkomende feiten: het was 6u30 en zo zag de rij er met zijn kleine 250 meter volledig uit:

zva_wachtrij

Inderdaad lieve mensen, het is weer zover. Vandaag start de ticketverkoop voor de Zomer Van Antwerpen. Ik was er dus om 6u30 en vond het al onmenselijk vroeg, maar daar dachten 460 anderen anders over. Want zoveel mensen stonden er voor mij in de rij. Aanschuiven om vanaf 9u een ticketje voor een van de voorstellingen te kunnen bemachtigen. Om 8u begon de organisatie nummertjes uit te delen en wisten ze me ook nog te vertellen dat ik tussen 12u en 13u mocht terugkomen.

Geschift.

6 replies on “Zomer Van Antwerpen: De strijd om een ticket”

Ik zit hier nu in de zetel met 3 telefoons non stop naar het ticketnummer te bellen. Uiteraard zonder veel resultaat.
Als het vandaag niet lukt, ga ik morgen misschien ook maar eens vroeg opstaan …

Ik zit hier nu in de zetel met 3 telefoons non stop naar het ticketnummer te bellen. Uiteraard zonder veel resultaat.
Als het vandaag niet lukt, ga ik morgen misschien ook maar eens vroeg opstaan …

Mijn appartementsgenoten stonden ook in die rij: op plek achthonderd en een beetje…
Zo veel heb ik echt niet over voor een kaartje hoor!

Mijn appartementsgenoten stonden ook in die rij: op plek achthonderd en een beetje…
Zo veel heb ik echt niet over voor een kaartje hoor!

Comments are closed.