Categories
Blurs

Firefox Download Day

Reminder: Vandaag gaan ze bij Mozilla trachten een wereldrecord te verbreken. Het meest gedownloade software in 24 uur tijd. Wanneer het juist begint weten we niet, dus het is aangeraden de downloadpagina in het oog te houden.
Trouwens, u bent niet alleen.

download_day_ff

UPDATE: Download Day start blijkbaar pas vanaf 19u. Met dank aan Tom.

12 replies on “Firefox Download Day”

Hmm, ik dacht dat ze eerst alle “pledgers” nog gingen emailen om de exacte download datum te laten weten. De officiĆ«le datum is inderdaad vandaag, maar of ze hun deadline halen is maar de vraag. Ik sta alvast klaar om ‘m te downloaden!

Wij hebben al heel de ochtend zitten checken of ie er al was!
De update is wel interessant, dan weten we wanneer we de download kunnen verwachten!
Thanks

Hmm, ik dacht dat ze eerst alle “pledgers” nog gingen emailen om de exacte download datum te laten weten. De officiĆ«le datum is inderdaad vandaag, maar of ze hun deadline halen is maar de vraag. Ik sta alvast klaar om 'm te downloaden!

Wij hebben al heel de ochtend zitten checken of ie er al was!
De update is wel interessant, dan weten we wanneer we de download kunnen verwachten!
Thanks

Comments are closed.