Categories
Blogzaamheden Events

Opkuis

Ik heb dit blog een beetje opgekuist. In de zijbalk wat brol weggesmeten, alles een beetje netter gezet, etc… Wat wel nog blijkt, is dat mensen met IE6 de zijbalk niet te zien krijgen zoals het hoort. Ik zou deze goede mensen kunnen aanmoedigen te upgraden naar IE7 of FF3, maar zo hoort het niet. Deze blog zou toegankelijk moeten zijn voor deze mensen en dat is het op dit moment dus niet helemaal. Na Werchter nog eens te goed naar kijken (maar alle hulp is welkom).

Speaking of Werchter, hier een klein playlistje met enkele groepen die ik zeker niet zal missen:

Nee, maar serieus… Update je browser.

4 replies on “Opkuis”

Update je browser: allemaal goed en wel, ik zal het hier aan de klant doorgeven dat hij zijn infrastructuur moet updaten omdat ik anders deze blog niet goed kan lezen tijdens de werkuren ;-)

Update je browser: allemaal goed en wel, ik zal het hier aan de klant doorgeven dat hij zijn infrastructuur moet updaten omdat ik anders deze blog niet goed kan lezen tijdens de werkuren ;-)

Comments are closed.