Categories
Blurs

Werchter

Wie gaat er hier allemaal naar Werchter? Het zou namelijk leuk zijn om een pint te drinken met mensen die hier af en toe eens komen. Ik en Evelyne zijn in ieder geval al ferm aan het aftellen en afgelopen weekend zijn er ook al inkopen gedaan. Niet al te veel, want blijkbaar zal er een Carrefour Express zijn in de buurt van camping A3 (zie site Rock Werchter, nieuws van 27/06/2008). Dat kunnen we natuurlijk enkel toejuichen, een beetje minder hoeven meezeulen is welkom. Maar het mag ook niet te ver gaan. Want wat lezen we nog bij de nieuwtjes? Een oesterbar. Oesters en cava op de festivalwei.

Op het Theaterplein hier in Antwerpen is het elke zondag Vogeltjesmarkt. Je moet niet van Antwerpen zijn om dat te weten. Zaterdag is er ook een markt. Een echte markt met vis, groenten, fruit, griekse specialiteiten en rommel. Maar wat staat daar nog? Een kraam waar u, jawel, oesters en cava kan nuttigen. En u moet niet denken dat ze daar niets te doen hebben, elk weekend staat het er vol.

Mij maak je niets wijs, het gaat niet slecht met onze koopkracht. Tenminste, voor de doorsnee Belg. Voor de armen onder ons is het zwaarder, dat ga ik niet ontkennen. Maar er moeten heel veel mensen een serieus naar hun leven kijken en zich afvragen of het echt zo slecht gaat. Kijk eens rond in je woning en bekijk wat er allemaal staat. Denk eens terug aan dat etentje vorige week. Sta er eens bij stil, de volgende keer je een oester opslurpt. En Schuur, je zit te vechten tegen mensen die zeggen dat je festival te duur aan het worden is. Een oesterbar gaat niet helpen.

Verder was het weekend enorm aangenaam. Mechelse Plein Festival, Lambermontmartre, Spanje Europees kampioen (en zo is Italië dus uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar, kan ik zeker mee leven). Oh, en lach zoveel je wil, maar hebben Veronica Mars leren kennen en ik heb een flauw vermoeden dat we daar meer van gaan zien.

11 replies on “Werchter”

Ik denk da’k zondag langskom. Het zal er vanaf hangen hoe laat en zwaar zaterdag 5 juli wordt (trouwfeest). Mijn zondagticket was toch gratis, dus ik moet niet gaan eh.

Maar ik wil wel gaan, voor o.a. Panic at the Disco, Justice & Underworld. Spijtig trouwens dat Underworld niet terug op main stage mag staan zoals een paar jaar geleden… Da was echt een feest!

Naar Werchter kom ik niet (te duur :))

En oesters noch cava kunnen mij bekoren

Al moet ik er even eerlijheidshalve bijzeggen dat ik gisteren nog cava heb gedronken, met aardbijen ipv oesters. Misschien is dat wel het toppunt van de decadentie waar je op aanstuurt: cava drinken terwijl je liever cola zou drinken, gewoon om m’n vrouwtje een plezier te doen (anders moest ze die fles alleen opdrinken, en dat kan ik haar niet aandoen, hé :))

Asfaltkonijn is vanzelfsprekend present! Mét 1000 red balloons ;-)
Laat maar iets weten op de wei! (en geef uw nr nog is door, want mijn gesponsorde nokia is recent gestorven ..)

Ik denk da'k zondag langskom. Het zal er vanaf hangen hoe laat en zwaar zaterdag 5 juli wordt (trouwfeest). Mijn zondagticket was toch gratis, dus ik moet niet gaan eh.

Maar ik wil wel gaan, voor o.a. Panic at the Disco, Justice & Underworld. Spijtig trouwens dat Underworld niet terug op main stage mag staan zoals een paar jaar geleden… Da was echt een feest!

Naar Werchter kom ik niet (te duur :))

En oesters noch cava kunnen mij bekoren

Al moet ik er even eerlijheidshalve bijzeggen dat ik gisteren nog cava heb gedronken, met aardbijen ipv oesters. Misschien is dat wel het toppunt van de decadentie waar je op aanstuurt: cava drinken terwijl je liever cola zou drinken, gewoon om m'n vrouwtje een plezier te doen (anders moest ze die fles alleen opdrinken, en dat kan ik haar niet aandoen, hé :))

Asfaltkonijn is vanzelfsprekend present! Mét 1000 red balloons ;-)
Laat maar iets weten op de wei! (en geef uw nr nog is door, want mijn gesponsorde nokia is recent gestorven ..)

Comments are closed.