Categories
Blurs

Why so serious?

Why so serious?

Je mag eens één keer raden welke film ik vanavond ga zien ;)

UPDATE: Nog een hint? De rating van vandaag op IMDB


(ja, het is nog vroeg, maar toch… 91K stemmen…)

26 replies on “Why so serious?”

@P.i.R.h.o.: Hey, misschien zie ik je daar dan wel :D (misschien best die ene dvd die ik je nog moet dan eens meenemen ;))

Misschien is het stilaan tijd voor mijn jaarlijkse bioscoop-bezoek. Deze wil ik eigenlijk ook wel op het groooooote scherm zien. Maar dat kan waarschijnlijk binnen een maand of zo ook nog…

@Maajkel: Deze moet je zeker op een groot scherm zien. Het is namelijk zo dat het meeste van de film in IMAX is opgenomen, wat wil zeggen dat de film eigenlijk op een nog veel groter scherm dan deze in Metropolis kan gezien worden. Het verschil tussen een IMAX scherm en de televisie thuis zou er dus voor zorgen dat er te veel verloren gaat.
BTW, iets om in het achterhoofd te houden voor als je hem gaat bekijken, er is een minimum aan special effects gebruikt in deze film. Heel veel stuntwerk dus. Me like ;)

Misschien is het stilaan tijd voor mijn jaarlijkse bioscoop-bezoek. Deze wil ik eigenlijk ook wel op het groooooote scherm zien. Maar dat kan waarschijnlijk binnen een maand of zo ook nog…

@Maajkel: Deze moet je zeker op een groot scherm zien. Het is namelijk zo dat het meeste van de film in IMAX is opgenomen, wat wil zeggen dat de film eigenlijk op een nog veel groter scherm dan deze in Metropolis kan gezien worden. Het verschil tussen een IMAX scherm en de televisie thuis zou er dus voor zorgen dat er te veel verloren gaat.
BTW, iets om in het achterhoofd te houden voor als je hem gaat bekijken, er is een minimum aan special effects gebruikt in deze film. Heel veel stuntwerk dus. Me like ;)

Al die kinderen die deze film 9 of 10/10 geven op IMDB moeten permanent geband worden. Gisterenavond gezien, en ik moet zeggen: straffe toebak (en dan vooral Ledger), maar een 8 is IMHO al een beetje teveel van ‘t goede.

Ik ben ‘t eens met de analyse van Humo: het is indrukwekkend, maar je geeft geen zier om de personages. Ter vergelijking: X-Men 2 had dat wel, en Spiderman 2 ook.

Mensen die deze film beter vinden dan bvb. The Godfather zijn knettergek. The Godfather is een cultuurmonument, en wordt constant geciteerd. Deze Batman-film is fantastisch vakwerk, en de Hong Kong-sequentie is verbluffend, maar een meesterwerk? Get real.

Al die kinderen die deze film 9 of 10/10 geven op IMDB moeten permanent geband worden. Gisterenavond gezien, en ik moet zeggen: straffe toebak (en dan vooral Ledger), maar een 8 is IMHO al een beetje teveel van 't goede.

Ik ben 't eens met de analyse van Humo: het is indrukwekkend, maar je geeft geen zier om de personages. Ter vergelijking: X-Men 2 had dat wel, en Spiderman 2 ook.

Mensen die deze film beter vinden dan bvb. The Godfather zijn knettergek. The Godfather is een cultuurmonument, en wordt constant geciteerd. Deze Batman-film is fantastisch vakwerk, en de Hong Kong-sequentie is verbluffend, maar een meesterwerk? Get real.

Comments are closed.