Categories
Tech/Science

Ipods galore

Goed nieuws: Steve Jobs is niet dood. U ziet het, altijd spectaculair nieuws op die Apple events. In de kantlijn waren er ook nog wat nieuwe iPods: nieuwe kleurtjes bij de Shuffle, nieuws design en een accelerometer (shuffle naar volgend liedje door de ipod te “shaken”) voor de Nano, nog meer ruimte in de Classic en, last-but-not-least, kreeg de Touch een nieuw design, geïntegreerde Nike+, externe volumeregelaars (winner), een ingebouwde speaker en dit alles voor een betere prijs. U kan ook best de nieuwe iTunes 8 downloaden en installeren.

En toen was ik een beetje boos. Boos, want mijn iPod Nano is het aan het begeven en ik zag er naar uit om mijn Nike+ ontvanger in mijn iPod Touch te steken. Maar wat blijkt? Er komt geen mogelijkheid om Nike+ te gebruiken op de oude Touch/iPhone. Deze emotionele opdoffer duurde niet heel lang, want ik bedacht me (ja, we zoeken altijd het positieve): hoe onhandig is zo een Touch/iPhone niet als je gaat joggen?
Toch wel een rare beslissing, vind je niet? De grootste iPod gaan we voorzien van een ingebouwde Nike+ ontvanger terwijl we het bij een van de meest sport-geschikte niet doen.

2 replies on “Ipods galore”

Comments are closed.