Categories
Events

Web 2.0 Expo, Berlijn

Web 2.0 Expo Europe 2008In Berlijn vindt van 21 tot 23 Oktober Web 2.0 Expo plaats. Naast edities in San Francisco, New York en Tokyo is er sinds vorig jaar ook een Europese poot in Duitsland. De conferentie, een co-productie van Techweb en O’Reilly, zag het daglicht als antwoord op de vragen die velen bij Web 2.0 hadden. Ze doelen dan ook op een zeer breed publiek en hanteren daarom ook een zeer gevarieerd programma.

Om het toch enigzins overzichtelijk te houden is het event opgesplitst in 4 tracks:

  • Design & User Experience
  • Development
  • Strategy & Business Models
  • Workshops

In aanloop van dit event mag je de komende weken nog enkele posts hierover verwachten (mijn agenda, sprekers, …). Ik zal namelijk aanwezig zijn en dat kan ook u. Registreren kan je hier en als je de code “webeu08gr37” gebruikt krijgt je ook nog eens een korting van 35%!
Laat iets weten als je er zal zijn, dan spreken we af.