Categories
Events

Web 2.0 Europe: sprekers

Oktober komt dichter en dichter, dus ook het Web 2.0 gebeuren in Berlijn. Ondertussen zijn er al enkele sprekers waar ik al enorm naar uitkijk.

  • Als trouw lid van de immer groeiende FON gemeenschap, ben ik benieuwd wat Martin Varsavsky, CEO, zoal te vertellen zal hebben. Verwacht een zeer tevreden man, want FON heeft deze maand zijn 1.000.000ste lid mogen verwelkomen die samen met de anderen voor meer dan 400.000 hotspots over de aardbol zorgen.
  • Mozilla zorgt niet alleen voor Firefox, maar ook voor een reeks andere producten die zoals de browser enorm in de smaak vallen. De man die aan het roer staat, John Lilly, kan dus niet anders dan interessante dingen vertellen, denk ik dan.
  • Staat nog niet tussen de sprekers (en is misschien ook niet echt een keynote spreker, moet ik nog checken) maar verdient toch ook een vermelding: Luis Suarez. Als deze naam u bekend voorkomt, dan bent u misschien ook wel een lezer van En nu even ernstig (DSO), want daar hadden ze het vorige week ook over hem. Luis stond eerst zoals ik op de bloggers lijst, maar heeft dus nu ook een slot gekregen als spreker. De titel: Thinking outside the Inbox. Luis heeft namelijk al meer dan een half jaar geleden zijn inbox vaarwel gezegd en gebruikt nu kanalen zoals blogs, wiki’s en chat om zijn communicatie te verzorgen. Ik ben razend benieuwd om de man te horen (en hopelijk ook zelf te spreken) want hij moet me toch eens uitleggen hoe hij het punt waar voor mij alles samenkomt heeft kunnen uitschakelen. Voorsmaakje? Hier heb je het interview waar ze in DSO ook naar linkten.

Een van de komende dagen mag je mijn persoonlijke agenda verwachten. Mocht je ondertussen ook al zin gekregen hebben om ook naar Berlijn te trekken, dan kan je nog steeds de kortingscode ‘webeu08gr37’ gebruiken, zo krijg je een korting van 35%.
En vergeet het me niet te laten weten, want ik moet mijn avonden daar ook nog kunnen vullen ;)