Categories
Tech/Science

E

e

Waar hebben we dat nog gehoord? Waarschijnlijk op veel plaatsen, want er is nood aan. E wil zo een soort universeel paspoort zijn op het web, een manier waarop je gemakkelijk kan connecteren met mensen, en met de diensten die ze gebruiken (zoals Twitter, last.fm, …). En E heeft (binnenkort) iets dat het uniek maakt, dat ervoor kan zorgen dat het lukt:

connector

De Connector. En wat doet de Connector?

Connector is a device designed specifically for the E service. Connector allows you to add somebody to E, and all integrated services, in one simple gesture: Press two Connectors together and you’ve exchanged E•ID’s. It’s that simple.

Hell yeah. Ik hoop echt dat ze naar Web 2.0 Expo komen.
Sign up for the beta!

One reply on “E”

Heh, toevallig. Ik heb onlangs nog ergens de commentaar gegeven dat er dringend iemand moest komen met genoeg tijd en goesting om een website te maken die alle social networkingsites integreert.

Spooky…

Comments are closed.