Categories
Events

Web 2.0 Expo: So… Berlin, hm?

Het Europese luik van Web 2.0 Expo vindt plaats in Berlijn van 21 tem 23 oktober, dat wist u al wel. Dat brengt dus met zich mee dat er vervoer en slaapgelegenheid moet gezocht worden. Lang leve het internet zeggen we dan!

Vervoer
Ik heb een zeer leuk voordeel: mijn allerliefste mama werkt bij Brussels Airlines. Dus ticketten waren snel geregeld (dank u, mama!). Voor zij die minder geluk hebben blijft het best eenvoudig, want de site van Zaventem (excuseer, Brussels Airport) laat het toe eenvoudig een zoekopdracht te lanceren over alle luchtvaartmaatschappijen die aan deze luchthaven gekoppeld zijn. Verder kan ook deze site (met dank aan @robinwauters) helpen bij het zoeken van een goedkope vlucht.
Ik spreek nu over vluchten maar uiteraard kan de trein of uw eigen wagen ook wel voor een oplossing zorgen ;)

Overnachting
Berlijn ligt niet zo dicht bij de deur dat elke dag pendelen handig is. Overnachten geblazen dus! Persoonlijk kan en wil ik er niet veel geld aan geven (we slapen er enkel, nietwaar?) en vond ik een hotel/hostel niet ver van de plaats van het gebeuren. Maar keuze genoeg, en sites als Expedia kunnen je daar bij helpen. Expedia is trouwens ook diegene die voor de hotel-service zorgt op de site van Brussels Airlines.

Vrije Tijd
De boog kan niet altijd gespannen staan, en zeker niet de eerste dag. Het is namelijk zo dat het event dinsdag al vrij vroeg van start gaat, en dat ik dus maandag al naar Berlijn vlieg. Heel vroeg zelfs, dus ik heb maandag een dagje de tijd om Berlijn wat te verkennen. U weet waarschijnlijk minstens even goed als ik dat er genoeg te vinden is op het internet om die ene dag (en de avonden daarna) meer dan te vullen. En moest ik me toch vervelen, ik kan altijd de film-freak in me een plezier doen door achter Tarantino te gaan lopen want die blijkt, samen met Pitt&Jolie, in Berlijn te zijn voor de opnames van Inglorious Bastards.
Een kleine tip: blijkbaar kan je Tarantino geregeld vinden in Bar25 ;)

Ten slotteā€¦
Nog even snel ter herinnering: met de code "webeu08gr37" krijgt u nog steeds 35% korting! Inschrijven kan hier.

One reply on “Web 2.0 Expo: So… Berlin, hm?”

Comments are closed.