Categories
Cultuur

Tempelhof

Tempelhof

Ik weet niet of Kris het besefte, maar na ons zijn er niet zo gek veel mensen meer op een vliegtuig gestapt op Tempelhof. Tim O’Reilly haalde de luchthaven toepasselijk aan toen hij zei dat moeilijke tijden voor creativiteit en kansen zorgen. Bij de Berlijnse Luchtbrug landde er toen een vliegtuig om de 2 minuten op deze lucthhaven, een standaard die dezer dagen op luchthavens als Heathrow geldt.

One reply on “Tempelhof”

Toen ik aan de taxi chauffeur vroeg om me naar Tempelhof te brengen en die me daarop antwoordde dat de luchthaven gesloten was, begon het me wel te dagen :) Gelukkig was het nog niet gesloten en kon ik gewoon vertrekken. Twee dagen later toen ze over de laatste vlucht berichtten op televisie besefte ik pas hoe kortbij onze vlucht wel was tegen het einde. Cool – heb er gelukkig nog een paar foto's kunnen trekken: http://www.flickr.com/photos/crossthebreeze/296

Comments are closed.