Categories
Games

NEXT ‘08

next08

Net zoals Pietel mag ook ik naar Next 08, een beurs over Gaming (hell yeah!) en Consumer Technology (hell yeah!).

Het werd tijd dat er zoiets in België kwam, de markt hiervoor zit al een tijdje in een lift die een pak sneller gaat dan die in het Atomium. Meer nog, ze doen het op het eerste zicht ook nog eens goed! Bekijk die line-up eens, dat zijn niet de minste namen. Blijkbaar zal zelfs Gears of War 2, die vanaf vandaag in de rekken ligt, op de beurs te spelen zijn (doet er mij aan denken dat ik C&C:RA3 nog moet gaan halen).

20.000m² geek goodness, dus. De beurs is open op 8 en 9 november in paleizen 11 en 12 van Brussels Expo (Heizel, weet u wel). Tickets kosten €12 in voorverkoop en €14 aan de deur. Ik zal er alvast zaterdag voormiddag rondlopen. Tot dan?

7 replies on “NEXT ‘08”

Het werd inderdaad tijd dat we terug zo'n beurs kregen. Terug, inderdaad. Remember MediaPlanet ;-)?
Wat ik persoonlijk nog mis dat op MediaPlanet wel nog stond, zijn merken zoals Roland, Yamaha, Pioneer, Technics, Denon, Numark… Altijd fijn om te spelen met het nieuwste materiaal!

Zo 'nieuw' is deze beurs toch niet? Al enkele jaren gaat er elk jaar de Gamepower Expo door in Flanders Expo met hetzelfde onderwerp. Maar misschien is dit een maatje groter ;-)

Ik doel inderdaad op een beurs van enig kaliber. Nu, ik ben nog niet naar Gamepower Expo kunnen gaan, dus ik ga me niet daarover uitspreken. Thx voor de tip, ga ik in het oog houden!

Comments are closed.