Categories
Blurs

Eens iets anders

Het was onwaarschijnlijk koud in Vak N2 op ‘t Kiel. Soms zorgt het voor een déklik, een nieuwe trainer, en dat gedacht bracht toch enige warmte. Jammer genoeg kregen we voor de zoveelste keer het deksel op de neus. Mijn ouders zaten lekker warm waar het wel goed ging maar ik begon tekenen van onderkoeling te verschijnen bij het tweede doelpunt voor Lokeren.

Cynisme troef. Waves inzetten, “in twiede klas ist oek plezant” scanderen, … je kan niet zeggen dat de ratten hun humor verliezen. En volgens mij zongen ze op een gegeven moment iets treffend: “Een nieuwe trainer is niet genoeg”. Nu, ik ga me niet uitspreken over, ik zeg zo maar iets, management, maar misschien hebben we inderdaad nog iets anders nodig. “Nief shoes”, bijvoorbeeld.

Nike lanceert een nieuwe voetbalschoen en zoals je uit de reacties hierboven kan merken, het is eens iets anders: de Mercurial Vapor IV, en hij is roos. Meer info over deze schoen kan je hier vinden en om deze lancering te vieren heb ik misschien wel iets voor jou.

De volgende UEFA match van Standard is tegen Sampdoria Genua op 3 december. Voelt u mij al komen? Yup, ik mag daarnaartoe en heb daarna zelfs een meet&greet met spelers van Standard! Maaaaaaaaaar… aangezien ik die avond reeds iets te doen heb mag jij misschien.

Dus, wil je naar die match in mijn plaats en ben je bereid er een verslagje over te schrijven daarna? Let me know, misschien trekt die onschuldige hand jou wel ;)

3 replies on “Eens iets anders”

In tweede klas ist ook plezant… Das waar…
Zie waar wij al een paar seizoenen vertoeven!

Maar kijk… het management, bijvoorbeeld…
I call fusie! :-) Iedereen met wat gezond verstand roept fusie!

Hey sun, ik denk dat pap daar wel voor in aanmerking komt !!!!!
Hij was in Liverpool ook aan het supporteren vor standard dus

Comments are closed.