Categories
Blurs

Trotter

trotter Bij De Standaard (btw, zeer fijne nieuwe website) vandaag zit gratis een speciaal samengestelde Trotter gids: De mooiste citytrips in Europa. Niet toevallig want vanaf vandaag legt de krant een focus op Europa in 15 bijlagen.

Verder is er ter ondersteuning ook een enquête over Europa (wist u dat 60% een Europese president wil?) en de kans om een treinreis door Europa te winnen.

U moet enkel een beetje geduld uitoefenen want dit alles, en het feit dat de nieuwe website net gelanceerd is, zorgt voor een beetje veel traffiek op de site. Voor de Trotter gids daarentegen zou ik me haasten want ik heb een lichtbruin vermoeden dat die voorraad vrij snel uitgeput zal zijn.

PS: Sorry voor de slechte foto, had enkel de GSM camera bij me.

One reply on “Trotter”

ik heb intussen mijn exemplaar ook. En 't kriebelt om er gewoon een citytripke uit te pikken en te doen. Spijtig dat school zo druk is tegenwoordig of 'k was weg :P

Comments are closed.