Categories
Blurs

Varieer in het Verkeer

Grof Wild

Vandaag kan je in verschillende stations (de lijst kan je hier vinden) het boek “Grof Wild” van Pieter Aspe krijgen. Hurry up, want er zijn er maar 80.000!

En nu je er toch bent, neem anders de trein of de bus eens naar het werk. Kan je het werk gelijk beginnen lezen ;)

6 replies on “Varieer in het Verkeer”

Hmmmm, niemand gezien in Leuven.

Maar da’s altijd ‘t zelfde met gratis acties in Leuven: er zijn drie uitgangen aan het station: een kleine, een grote, en een hele grote. Ik neem de grote, en ze stonden ongetwijfeld weer enkel aan de hele grote… :-/

Aspe heeft dit kortverhaal lang geleden al eens gratis proberen te slijten. Zonder succes. Met als resultaat dat het nu bijna door de strot van de treinreizigers wordt geramd.
Je zou haast voor minder terug de auto nemen ;-)

Vind het wel fijn dat mensen worden gemotiveerd om het openbaar vervoer te nemen door een gratis boek weg te geven. Vrij toepasselijk. Ikzelf daarentegen val enkel voor free wifi in de trein. Dàt zou nu eens cool zijn! Dan maakt het echt niet meer uit of de trein weer eens een half uur vertraging heeft!

Bart: Internet Everywhere. Marcheert naar behoren. Okee, ‘t is zelf te betalen, dus free wifi zou helemaal geweldig zijn, maar toch. Dus hup hup, die trein op!

Comments are closed.