Categories
Blogzaamheden

Verhuis

Ik koos ervoor om Adromag te gebruiken als de blog van Fort9. Dit bracht dus een verhuis van de wordpress installatie met zich mee. Voor ‘future reference’ zet ik hier even neer hoe ik dat geflikt heb. Kort samengevat komt het neer op volgende stappen:

  1. Kopieer bestanden en database naar de nieuwe locatie.
  2. Pas je wp-config.php aan voor de databaseconnectie.
  3. Update enkele parameters in je database (nieuwe url). Hier een overzichtje met de te nemen stappen.
  4. Zet een verwijzing in de .htaccess file op je oude domein naar de nieuwe.
  5. Enjoy :)

Mocht ik nog iets over het hoofd gezien hebben, dan hoor ik het graag ;)

One reply on “Verhuis”

Om het compleet te maken zou het goed zijn dat tijdens de verhuisperiode de permalinks in de feed niét veranderen, dit om te voorkomen dat mensen in hun feedreader terug alle gelezen artikels als ongelezen krijgen…

Comments are closed.