Categories
Blurs

TV series

Wat ik kijk en waarom ik dat (niet meer zal) doe(n):

  • Thuis: No more. Ben het beu. Boeit niet meer. Meh.
  • Vermist: No more. Ik zou een hele blogpost kunnen schrijven over wat me stoorde aan de aflevering van gisteren maar ik besef dat het muggezifterij is en u er dus best niet met verveel.
  • The Mentalist: Love it. Maar ik waarschuw u VT4, verander nog één keer zonder waarschuwing de opvolging van de afleveringen en ik schakel over naar DVD.
  • De Rodenburgs: Beu.
  • Goesting: Leuk. Niet meer, niet minder. Van Vlees en Bloed was wel een pak beter.
  • Las Vegas: zie The Mentalist, maar hier zitten we met oude afleveringen dus: Beu.
  • NCIS: Love it. En het wordt steeds beter. Helaas ben ik hier veel te laat in terecht gekomen en zal ik dus DVD-gewijs moeten inhalen.

Tijd voor wat nieuws dus. Waar kijk ik zoal naar uit:

  • Lie to me: Was wild van het eerste seizoen.
  • … en voor de rest niet veel vrees ik.

Verder zit ik wat DVD’s betreft op dit moment diep in Deadwood. Maar zoals je kan zien staat er steeds minder TV op de komende dagen.

Als er dus mensen nog suggesties hebben wat series betreft: let me know.
Anders duik ik verder in WoW :p

16 replies on “TV series”

NCIS vind ik geweldig. Er is nu nog een tweede serie daarvan ik nog niet goed weet wat ik daarvan vind: NCIS LA. We geven het nog even het voordeel van de twijfel.
Verder zit ik nog bij Heroes.
Of uit de ouwe doos: Buiten de zone (alle afleveringen overgenomen van VHS), Magnum PI, Friends en Coupling. Voor de echte kenners heb ik nog een drietal seizoenen van Chef!(met Lenny Henry)

– Ik ben gecharmeerd door de pilot van White Collar.
– Mad Men is een must.
– Eerstdaags op VijfTV begint The Good Wife, waarover ik goede dingen hoor bij critici waar ik ‘t al wel vaker mee eens ben geweest.
– Damages: seizoen 1 was meesterlijk. Nu voor weinig geld op Blu-ray bij bvb Amazon.co.uk.
– BSG was een aanrader tot ze op ‘t einde van s2 buiten adem begonnen te raken. Seizoen 3 ging ‘t dan helemaal bergaf, en seizoen 4 was helemaal niet te doen. De allerlaatste aflevering was een absoluut dieptepunt (een verraad van wat vooropgesteld was), en het uitmelken achteraf (“The Plan”, bvb) is schandalig. De pilot van de prequel Caprica was allesbehalve overtuigend.

Waar halen jullie de tijd om zoveel series te volgen? Ik ‘volg’ nog maar sinds kort Thuis omdat dat uitkomt wat betreft badje en fleske en slapen van Tristan. Vroeger volgde ik Bones, maar dat valt dacht ik nu samen met In Godsnaam. Op dinsdag kijk ik naar In De Keuken. Dat zal het zowat zijn wat betreft vaste TV afspraken. Op DVD is mijn favoriet Little Britain, maar ook Absolutely Fabulous, Fawlty Towers, Nighty Night, Some Mothers Do ‘Ave ‘Em, The Worst Week of My Life, … mag worden vertoond. Ergens heb ik nog een DVD reeks liggen van een oude Britse Comedy serie, maar ben de titel kwijt (iets met een klunsig type dat les moet gaan geven aan een bende pubers…). Heb er nog maar 1 of 2 aflevering van gezien.

Comments are closed.