Categories
Actualiteit

Krijg pas schrik als u dolfijnen de lucht ziet ingaan

Honderden vogels vielen de laatste dagen uit de lucht in Arkansas, Louisiana, Zweden en nu ook Kentucky. Alsof dat nog niet freaky genoeg is (iemand ooit The Core gezien, trouwens?), houden nu ook miljoenen vissen het voor bekeken in de VS, Brazilië en Nieuw-Zeeland.

Als dit fake is en de aankondiging is van een soort world-wide ARG, dan is de bedenker en uitvoerder ervan mijn instant persoonlijke held. Maar ik vrees dat dit niet het geval is en… that scares the shit out of me.

Het leest ook als een thriller. Vele vissen zijn hun ogen kwijt, meeuwen blijven weg van de vissen, de vogels die uit de lucht vallen behoren tot dezelfde soort en de wetenschap zit met de handen in het haar.

Maar waarover maak ik me eigenlijk druk? Hoe weegt dit op tegen het feit dat we geen regering hebben? Het is niet alsof de dolfijnen ons al verlaten hebben, toch?