Categories
online

TheDailyPostIt

11 dagen geleden werd ik 30. Ik heb altijd gezegd dat ik voor mijn 30 iets bewezen wou hebben, iets gerealiseerd… Iets dat er toe deed. Hoewel ik niet direct iets kan laten zien dat moet bewijzen dat ik dat gedaan heb, voel ik me goed bij het leven dat ik tot hiertoe heb mogen beleven. Meer zelfs, ik ben gelukkig. En daarbij, er is altijd tram 4 ;)

Maar los daarvan: op twitter heb je @thedailypostit, waar Aaron Hartline dagelijks een tekeningetje dat hij op een post-it maakt laat zien en in vele gevallen deze ook loslaat in de wereld. Little acts of kindness, ik hou daar van. Aaron werkt bij Pixar, wat het net allemaal ietsje specialer maakt.

Om hem even in de spotlight te zetten zei ik op twitter

All I want for my 30th birthday this sunday is a @TheDailyPostit to call my own ^^

Het leuke aan het internet, is dat zo’n dingen nu vrij eenvoudig kunnen … gebeuren. Want een paar dagen geleden zat er in mijn brievenbus een envelop met daarop het logo van Pixar. Ik kan u verzekeren dat dat op zich al een geweldig iets is. Maar wat er in zat was uiteraard nog geweldiger:

I have no words but... Waw. Thanks you, @thedailypostit !

Ik heb er zelfs 2 gekregen…
Thanks, Aaron. You rule.