Categories
reclame

Appelsientje

Deze morgen kreeg ik nog een gratis flesje Minute Maid in Centraal Station, maar ik kreeg net voor mijn vakantie nog iets veel leuker van Appelsientje:

IMG_1608

Een rugzak? Jaha, en nog niet zo’n bijster goeie ook niet. Maar dat is het hem net! Het is een survival pakket voor een pretpark! En geef toe: neemt u uw beste rugzak mee naar een plek waar u terug naar uw kindertijd wordt genomen? Weet u niet meer wat u toen met uw rugzak deed? Nee, best een stevige, basic zak waarbij het niet erg is dat er een scheurtje in of een veeg op komt.

De reden van dit pakket is dat Appelsientje een actie heeft: Koop 3 actieverpakkingen en kleef de zegels die je er op kan terugvinden op een ticket card (hier te vinden) en je krijgt bij tal van pretparken (maar ook bv dierentuin en museum) bij aankoop van een ticket er eentje gratis bovenop! Rekent u zelf maar even uit wat een ticket kost bij bv Bobbejaanland en hoeveel 3 flessen fruitsap u kunnen besparen.

Wat zat er nog in? Appelsientje natuurlijk! En nog!

IMG_1610IMG_1616IMG_1620

Haast je naar de winkel, je kan nog van het ticket gebruik maken tot eind september. Oh, en check voor de zekerheid even de voorwaarden van de parken, want bv Bobbejaanland kan je enkel met het ticket bezoeken in September. Alle info op http://www.good-dealpass.be/!

One reply on “Appelsientje”

Aha, nog een Appesientjes-fan :D    Kei-lekker
En inderdaad: nu puntjes sparen.

Comments are closed.