Categories
Event

LeWeb ‘11

imageBegin december mag ik weer naar Parijs. Ik moet toegeven dat ik twijfelde. Het is al zwaar genoeg om enkele dagen Evelyne te moeten missen, maar nu is ook Alexander er. Meer zelfs, LeWeb is gegroeid en duurt nu 3 dagen. Maar stiekem kijk ik er toch weer naar uit en is het een eer weer als officieel blogger naar de Europese hoogmis van het web te mogen gaan.

Voor startups is LeWeb de place-to-be. Ben je te laat voor de startup competition? Niet getreurd, je maakt nog kans op een gratis ticket voor het belangrijkste networking event aan deze kant van het water. Als je wil zien wie wel in de competitie is geraakt kan je terecht op dit YouTube kanaal dat voor de gelegenheid werd opgezet.

Maar je hoeft geen startup te hebben om van LeWeb te kunnen genieten. Integendeel, het programma vult nu drie dagen en bevat ronkende namen die spreken over Social, Local en Mobile.

Kan je niet naar Parijs afzakken? Dan zijn er genoeg kanalen (zoals dit blog) waarop je het event kan volgen.

PS: er zijn nog tickets!

2 replies on “LeWeb ‘11”

Comments are closed.