Categories
Film

Foto: Johnny Depp speelt Wonka

Er is een remake in de maak van Roald Dahl’s Sjakie en de Chocoladefabriek (Charlie and the Chocolate Factory) en Johnny Depp speelt Willy Wonka. Ik ben er zeker van dat hij dit, zoals gewoonlijk, met veel stijl zal neerzetten (Heb ik al gezegd dat Depp 1 van mijn favoriete acteurs is?).

2 replies on “Foto: Johnny Depp speelt Wonka”

whooo deze film moet ik echt zien!!!!!!!!!!!!!!! egt helemaal geweldig,, ik heb deze week een trailer gezien ,, nauw egt ongeloofelijk,, !!!!!! tis net een paradijs,, veel chocolade, snoep, johnny depp en veel sprookjesachtige dingen.

whooo deze film moet ik echt zien!!!!!!!!!!!!!!! egt helemaal geweldig,, ik heb deze week een trailer gezien ,, nauw egt ongeloofelijk,, !!!!!! tis net een paradijs,, veel chocolade, snoep, johnny depp en veel sprookjesachtige dingen.

Comments are closed.