Categories
Politiek

Georgewbush.com, NIET .org

Georgewbush.org heeft een kleine samenvatting gepost van mailtjes die ze in hun catch-all mailbox vonden. Blijkbaar weten veel republikeinen niet dat de Dubya aanhangers op .com zitten, niet op .org

4 replies on “Georgewbush.com, NIET .org”

Is dit de opvolger van dat ander blogje van jou of blijf je actief op de 2? T’is om te weten om mijn linkje aan te passen of niet op mijn blogjespagina. ;-)

Veel liefs,
lonely angel

Is dit de opvolger van dat ander blogje van jou of blijf je actief op de 2? T'is om te weten om mijn linkje aan te passen of niet op mijn blogjespagina. ;-)

Veel liefs,
lonely angel

bedankt dat je deze vraag stelt, ik denk dat ik niet zo duidelijk was dus daarom om alles even dudielijk te stellen: Dit is vanaf nu mijn blogje. Ik post niets verder op de oude, ik laat het enkel online voor de nostalgie ;)

bedankt dat je deze vraag stelt, ik denk dat ik niet zo duidelijk was dus daarom om alles even dudielijk te stellen: Dit is vanaf nu mijn blogje. Ik post niets verder op de oude, ik laat het enkel online voor de nostalgie ;)

Comments are closed.