Categories
online

Maria in sandwich

Ebay, een plek waar altijd iets te gebeuren valt. Zo was er onlangs een gegrilde kaas sandwich (vergeef mijn vrij letterlijke vertaling), 10 jaar oud, maar er stond een gezicht in en wie is dat dan? Juist, de maagd Maria natuurlijk. Neerdalende van onze hemel in kaasvormen om ons een teken te geven niet waar? Ebay zag het aantal hits, zei “yeah right” en haalde het ding van hun site af met de melding dat Ebay geen plaats is voor grapjes. Zeer jammer want het ding had al een bod van $22.000 staan. Maar de eigenaar toonde aan dat het geen grapje is en dus kwam het ding er terug op en is uiteindelijk voor een dikke $5000 de deur uitgegaan.
Een hype, we houden ervan. Ik ging op Ebay eens zoeken naar “virgin mary cheese”.
Sweet mother of god…

2 replies on “Maria in sandwich”

Comments are closed.