Categories
Events Lifelog

U2 op de wei van Werchter

Vrijdag op de radio (StuBru) vernomen dat U2 “ergens in juni de wei van Werchter zal aandoen”. Dominiek suggereert dat dit T/W Classics zal betekenen en ik hoop dit ook want deze zomer zal ik niet naar Rock Werchter kunnen gaan en het zou heeeeeeeeel jammer zijn dat dan juist die editie U2 als act heeft.

Maar misschien spelen ze wel solo op de wei ergens begin juni…

2 replies on “U2 op de wei van Werchter”

Een eigen concert kán natuurlijk wel, maar dat zou dan ook betekenen dat [als ik mij niet vergis] de donderdagavond van Rock Werchter weer zou komen te vervallen. De één of andere reglementering zorgt er namelijk voor dat er slechts 5 dagen per jaar openluchtoptredens op de wei van Werchter mogen plaatsvinden. En met de huidige formule van Rock Werchter (4 dagen) + TW Classic (1 dag) zou een extra solo-optreden dus niet mogelijk zijn.

Nu ja, Schuermans zit in de politiek. Die kan natuurlijk wél iets forceren.

Een eigen concert kán natuurlijk wel, maar dat zou dan ook betekenen dat [als ik mij niet vergis] de donderdagavond van Rock Werchter weer zou komen te vervallen. De één of andere reglementering zorgt er namelijk voor dat er slechts 5 dagen per jaar openluchtoptredens op de wei van Werchter mogen plaatsvinden. En met de huidige formule van Rock Werchter (4 dagen) + TW Classic (1 dag) zou een extra solo-optreden dus niet mogelijk zijn.

Nu ja, Schuermans zit in de politiek. Die kan natuurlijk wél iets forceren.

Comments are closed.