Categories
Celebs Film online Tech/Science

Soms is 1 genoeg

Aangezien ik je nog info van twee dagen te vertellen heb, bundel ik het even samen in één post.

Dominiek is te koop. Je kan een bod doen om hem in te huren. Je moet gewoon zeggen hoeveel je biedt, naar waar dat geld moet gaan (goed doel) en wat hij juist moet doen. Hij is geinspireerd door de bassist van Nirvana die ook zulks initiatief nam. Maar we kunnen hier blijkbaar over een trend gaan spreken! Jeremy Wricht, een vrij populaire blogger, verkocht zichzelf op Ebay. Het hoe en waarom kan je hierlezen. Tijd om mezelf even te bezinnen…

Onderzoek naar die denkbeeldige vriendjes, het werd tijd! Enkele resultaten samengevat door BoingBoing:

  • While preschool girls were more likely to have an imaginary companion, by age 7 boys were just as likely as girls to have one.
  • 27 percent of the children described an imaginary friend that their parents did not know about.
  • 57 percent of the imaginary companions of school-age youngsters were humans and 41 percent were animals. One companion was a human capable of transforming herself into any animal the child wanted.
  • Not all imaginary companions are friendly. A number were quite uncontrollable and some were a nuisance.

Een nieuwe web-extentie is geboren: .mp. En wat doet dat ding? Wel, het is voor “mobile phones”, maw voor sites die hun content specifiek compatibel voor mobiele toestellen tonen. Of zoiets…
(via SmartMobs)

Madame Tussauds heeft in London een kersttafereeltje opgezet met celebrities. De BBC heeft foto’s. Benieuwd wat het vaticaan daarvan gaat zeggen.

Heb jij een laptop en is het in deze tijd van het jaar leuk deze bron van warmte op je schoot te houden en nog een paar extra applicaties open te gooien om het nog gezelliger te maken? Lees dit even voor je vrouw/vriendin die kinderdroom in de vuilbak kan gooien.

Alles wat je doet komt in drievoud terug. Een van de belangrijkste “regel” van Wicca. Debi Faris-Cifelli zorgt ervoor dat babies die worden achtergelaten en zo tot sterven komen, een waardige begrafenis krijgen. Ze werd onlangs beloond voor al haar werk. Nee niet door een of andere instantie maar ze heeft de Californische loterij gewonnen. Een jackpot van $27 miljoen. De berichtgeving op CNN is pakkend. Zelf zegt ze:

Maybe it’s the children saying “thank you”

Werkelijk prachtig. Toch stel ik mij vragen bij de wet die heerst. In het artikel is het volgende te lezen:

Under the 2001 law, parents have three days to abandon infants without fear of prosecution. California is one of 46 states with such a law.

Pardon?