Categories
online

In memoriam: Lonely Angel Blog

Sinds enkele dagen valt er op de blog van Lonely Angel enkel dit te lezen:

Ik heb mijn dagboekje stopgezet omdat sommige personen de verkeerde conclusies trokken uit bepaalde zaken. En als ik moet kiezen tussen mijn huwelijk en internet dan is de keuze snel gemaakt en kies ik voor mijn man, want ook al hebben we andere interesses toch houden we van elkaar zoals we zijn.

4 replies on “In memoriam: Lonely Angel Blog”

Een verlies voor de Vlaamse blogwereld. Ik hoop haar toch nog eens ergens te mogen horen (lees: een comment posten).

@ Lonely Angel: Vechten meid! Je huwelijk is het allerbelangrijkste! Maak het er beste van! En laat de rest maar lullen!

Een verlies voor de Vlaamse blogwereld. Ik hoop haar toch nog eens ergens te mogen horen (lees: een comment posten).

@ Lonely Angel: Vechten meid! Je huwelijk is het allerbelangrijkste! Maak het er beste van! En laat de rest maar lullen!

Tiens. Ik was niet echt een vaste klant, maar het valt me op dat veel vrouwelijke bloggers de neiging hebben om zomaar hun gevoelens op het wereldwijde net te gooien. Moedig, maar met alle risico’s vandien zeker?

Tiens. Ik was niet echt een vaste klant, maar het valt me op dat veel vrouwelijke bloggers de neiging hebben om zomaar hun gevoelens op het wereldwijde net te gooien. Moedig, maar met alle risico's vandien zeker?

Comments are closed.