Categories
Lifelog

Home Alone (2)

Dag 2. Ik moet zeggen dat ik niet gekookt heb gisterenavond. Ik was het wel van plan!
Rodn de middag contacteerde Kraist me dat hij Ocean’s Twelve eens wou gaan zien. En wie zegt daar nu nee tegen?
Dus wist ik al snel dat het iets moest zijn dat ik snel kon klaarmaken (Ik stop om 17u met werken en moest tegen 19u15 aan de cinema staan). Terwijl ik daarover aan eht nadenken was belde mijn zus om te zeggen dat zij bij haar vriendje zijn grootouders gingen eten en dat die mensen erop stonden dat mijn zus een potje voor mij mee zou terug nemen. Tja… wat zeg je dan he. Nu hoop ik dat mijn eigen grootmoeders dat niet te weten komen want die bellen ongeveer elke dag met de vraag of ik geen eten nodig heb (Waarom denkt iedereen dat ik niet zelf kan koken?).
Dus na de cinema stond er mij een potje “Pekesstoemp met worst” te wachten. Ik moet zeggen dat het enorm lekker was wel. Mijn dank!
Maar nu hang ik eraan. Die grootouders hebben voor morgen ook al eten meer in huis gehaald voor mij… Sommige mensen zijn te goed…