Categories
Lifelog

Oproep aan mijn hosting

Beste Hosting,

Wil je aub die domeinnaam die ik een halve week geleden besteld heb (en betaald!) nu eindelijk eens registreren? Verder zou het ook enorm handig zijn mocht u ineens mij toegang geven tot de beheers-console?

Verder in mijn mails kan u ook lezen dat ik mijn account wil upgraden. Dit zou, denk ik, u toch hebben moeten stimuleren mijn vragen te beantwoorden. Ik meen dat hoor, je gaat meer geld verdienen. Of ging?

We hebben nooit problemen gehad, alles was vlekkeloos en ik bejubbelde bij iedereen. Ik was zelfs aan het denken zo een vermelding op mijn site te zetten. Zoiets “Powered by …”. Je bent mijn geduld aan het testen. En dat kan veel veranderen…

(Nu nog) Vriendelijke groeten,

Clopin

PS: Mensen mogen al andere hostings in de drips smijten zodat ik mij al stilletjesaan kan klaarmaken.

UPDATE: Ik heb vandaag via een live chat (den techniek sta veur niks ey) vanop de site van Speedpacket alles in een mum van tijd geregeld gekregen! Dank je wel Speedpacket! Ik trek mijn woorden terug :)

14 replies on “Oproep aan mijn hosting”

Comments are closed.