Categories
Lifelog

Kleine aanpassingen

Ik had zo het gevoel dat deze pagina met al die dingen in de rechterbalk wat te zwaar werd. ik heb dan ook besloten de links in een aparte pagina te steken. Ook hier en daar wat opkuis en correcties. Uiteraard blijft de linkdump rechts wel staan!

Ik zal binnenkort ook de links pagina wat uitbreiden met nieuwe blogs.

8 replies on “Kleine aanpassingen”

Ik heb wel gemerkt dat je op je “belezen” en “over”-pagina’s nog steeds een foutmelding krijgt op je linkdump. En misschien is het handig om in je menu een link naar de startpagina te zetten ?

Ik ben momenteel ook bezig aan (nog maar eens) een volledige restyling, met separate links- en archief-pagina’s. Mag ik dan nog eens op jou kennis inzake implementatie van de del.icio.us plugin rekenen ?

Ik heb wel gemerkt dat je op je “belezen” en “over”-pagina's nog steeds een foutmelding krijgt op je linkdump. En misschien is het handig om in je menu een link naar de startpagina te zetten ?

Ik ben momenteel ook bezig aan (nog maar eens) een volledige restyling, met separate links- en archief-pagina's. Mag ik dan nog eens op jou kennis inzake implementatie van de del.icio.us plugin rekenen ?

Comments are closed.