Categories
online

Dominiek

De bloggers gemeenschap heeft duidelijk zijn woordvoerder gevonden. 2005 is nog maar anderhalve maand bezig en de Belgische Blogosfeer heeft het al druk gehad. We hadden de Superblog (hoe zit het daarmee eigenlijk?) in Januari en Februari komt onder het thema IFPI. In beide gevallen speelde Dominiek de rol van klankbord naar de traditionele media. Of, beter gezegd, werd Dominiek gekozen door de media als “spokesman”. Jammer genoeg heb ik telkens het gesprek op StuBru gemist (Dominiek, kan je geen mailing-list aanmaken waarop uw optredens worden aangekondigd ;)).

2005 is nog maar net begonnen of het blijkt het jaar van de blogs in BelgiĆ« te worden. Altijd dat ietsje trager ons landje…

6 replies on “Dominiek”

‘k Had er niet echt zelf voor gekozen (men belt je op en meldt je dat je over 20 minuten op de radio komt), maar ik zal er ook geen woorden aan vuilmaken (kwestie van niet opnieuw voor mediageilaard versleten te worden).

In elk geval : de groepsweblog heeft inmiddels (gesponsorde) webruimte en een domeinnaam; ik ben samen met wat anderen aan ‘t codefucken, nog anderen zijn aan ‘t designen.
En er zijn al een aantal thema’s, onderwerpen en andere zaken die “gepland” zijn… Kortom : geduld, mijn waarde ;)

Zoals je zelf zegt werd jij zelf gecontacteerd door de media dus ik zie niet in waarom ik jou als mediageil zou omschrijven. Daarenboven ben je nog eens heel bescheiden met het verkondigen dat je wordt vermeld her en der, like I said, zet een announcement-list op want ik kan niet meer volgen :p

'k Had er niet echt zelf voor gekozen (men belt je op en meldt je dat je over 20 minuten op de radio komt), maar ik zal er ook geen woorden aan vuilmaken (kwestie van niet opnieuw voor mediageilaard versleten te worden).

In elk geval : de groepsweblog heeft inmiddels (gesponsorde) webruimte en een domeinnaam; ik ben samen met wat anderen aan 't codefucken, nog anderen zijn aan 't designen.
En er zijn al een aantal thema's, onderwerpen en andere zaken die “gepland” zijn… Kortom : geduld, mijn waarde ;)

Zoals je zelf zegt werd jij zelf gecontacteerd door de media dus ik zie niet in waarom ik jou als mediageil zou omschrijven. Daarenboven ben je nog eens heel bescheiden met het verkondigen dat je wordt vermeld her en der, like I said, zet een announcement-list op want ik kan niet meer volgen :p

Comments are closed.