Categories
Lifelog

WP Upgrade

WP Upgrade is gebeurd. Althans de software. Zoals je kan merken is de CSS nog niet volledig terug maar daar wordt aan gewerkt. Maar nu op dit moment ff niet.
HA, opgelost :)
Toch blijven er hier en daar kleine probleempjes. De komende dagen zullen die stelselmatig worden aangepakt, I promise.

6 replies on “WP Upgrade”

Brand new is de “dashboard” waar je een samenvatting krijgt van laatste posts, laatste comments, laatste links naar je website (ja echt wel), mogelijkheid tot aanmaak statische pagina’s, betere behandeling van theme’s (eigenlijk was er totaal geen admin op hoe het ding eruit zag dus is dat nieuw). Dat zijn zo de eerste dingen die me opvallen. Qua uitzicht moet je geen flashy GUI verwachten want dat ziet er nog even sober uit ;)

Brand new is de “dashboard” waar je een samenvatting krijgt van laatste posts, laatste comments, laatste links naar je website (ja echt wel), mogelijkheid tot aanmaak statische pagina's, betere behandeling van theme's (eigenlijk was er totaal geen admin op hoe het ding eruit zag dus is dat nieuw). Dat zijn zo de eerste dingen die me opvallen. Qua uitzicht moet je geen flashy GUI verwachten want dat ziet er nog even sober uit ;)

Een flashy GUI verwacht ik sowieso niet. Ik volg de WP-fora en de developers tonen vrij weinig interesse voor een nieuwe stijl voor de admin area. Er zweven wel al aangepaste .css-bestanden ronden op het net die de admin area wat aantrekkelijker maken…

Bedankt voor de heads-up!

Een flashy GUI verwacht ik sowieso niet. Ik volg de WP-fora en de developers tonen vrij weinig interesse voor een nieuwe stijl voor de admin area. Er zweven wel al aangepaste .css-bestanden ronden op het net die de admin area wat aantrekkelijker maken…

Bedankt voor de heads-up!

Comments are closed.