Categories
Blurs

3M Security Glass

3M, een bedrijf met ballen. Om hun glas, dat erg sterk is, te promoten hebben ze bij een buskotje (denk ik) een glazen bak gezet met een hoop geld in.

2 replies on “3M Security Glass”

Zal wel polycarbonaat zijn die handel. Mijn vader werkt in de R&D van zo’n groot chemisch bedrijf en heeft mij vroeger bij wijze van test eens met een kliefhamer van zes kilo op zo’n bakje laten slaan… ik ben er net niet zelf aan ten onder gegaan terwijl dat bakje geen krimp gaf :-D Hard spul!

Zal wel polycarbonaat zijn die handel. Mijn vader werkt in de R&D van zo'n groot chemisch bedrijf en heeft mij vroeger bij wijze van test eens met een kliefhamer van zes kilo op zo'n bakje laten slaan… ik ben er net niet zelf aan ten onder gegaan terwijl dat bakje geen krimp gaf :-D Hard spul!

Comments are closed.