Categories
online

Full time bloggen

Kottke.org, een van de meest befaamde bloggers op het net heeft van bloggen zijn full-time bezigheid gemaakt en zoekt nu dus bijdragen. “Good luck”, zeg ik dan. Toegegeven, Kottke heeft een enorme lezersbestand maar toch… full-time?

De actie duurt 3 weken, dan verdwijnt alweer de mogelijkheid tot betalen.

8 replies on “Full time bloggen”

Full-time is misschien iets overdreven, maar met bloggen kan je inderdaad geld verdienen.

Gruber van Daring Fireball (http://daringfireball.net/) doet het al langer. Als je de uitgebreide RSS wilt ontvangen (met de ganse tekst), dan moet je betalen. Je krijgt er dan wel een mooi T-shirt bij. ;-)

Full-time is misschien iets overdreven, maar met bloggen kan je inderdaad geld verdienen.

Gruber van Daring Fireball (http://daringfireball.net/) doet het al langer. Als je de uitgebreide RSS wilt ontvangen (met de ganse tekst), dan moet je betalen. Je krijgt er dan wel een mooi T-shirt bij. ;-)

Iemand die ‘fulltime’ iets interessants te vertellen heeft ? Oh dear ..

De meeste bloggers die iets/grof geld willen verdienen, zorgen voor veel ads, en copieren dan gewoon content waar ze een beetje commentaar op geven, waarna ze elke mogelijke blog aggregator onderspammen voor hits. Pfft, losers.

Woops :D

Heb jij ads dan ?

(ok, lang leve mn adblock dan ^^)

nee, ik had het over een discussie op /., waarbij mensen artikels overnamen om ze te publiceren als hun eigen werk (met provocerende titel), enkel en alleen om inkomsten te halen uit ads.

Iemand die 'fulltime' iets interessants te vertellen heeft ? Oh dear ..

De meeste bloggers die iets/grof geld willen verdienen, zorgen voor veel ads, en copieren dan gewoon content waar ze een beetje commentaar op geven, waarna ze elke mogelijke blog aggregator onderspammen voor hits. Pfft, losers.

Woops :D

Heb jij ads dan ?

(ok, lang leve mn adblock dan ^^)

nee, ik had het over een discussie op /., waarbij mensen artikels overnamen om ze te publiceren als hun eigen werk (met provocerende titel), enkel en alleen om inkomsten te halen uit ads.

Comments are closed.