Categories
Lifelog

MyBlogLog

Je hebt de link misschien al opgemerkt in mijn linkdumpje (rechts in dat navigatiebalkje of hoe je het ook wil noemen): MyBlogLog.

Ik vond dit ding via Waxy en heb het geprobeerd. De bedoeling achter de site is een tool aan te bieden (gratis en betalende versie) waarmee je statistieken kan bijhouden van waarnaartoe je linkt. Met andere woorden zie je hoeveel keer er op elke link die je legt (externe dan) is geklikt. Handig! Onlangs had ik hiervoor een wordpress plugin voor gevonden maar dit ding is veel handiger! Je moet gewoon 1 regeltje code toevoegen en… that’s it (ok, buiten registreren op de site uiteraard). Je ziet ook nergens zo een logo voor reclame ofzo maar het werkt echt mooi.
Jammer genoeg lees je ook wel dit regeltje:

Your 7-Day free trial of MyBlogLog Pro will expire on Friday March 18, 2005. You have been given a trial of MyBlogLog Pro so you can see how cool it is: realtime, historical, and full daily stats. If you do not upgrade to MyBlogLog Pro you will be switched to our free version after seven days. Then you will miss out on a lot of great features. Bummer, huh?

Voor zover ik uit de demo’s kan opmaken zal ik enkel de real-time monitor niet kunnen gebruiken en kan ik dus pas de dag erna zien hoe het was. Of zie ik iets over het hoofd?