Categories
Literatuur

McSweeney's

Vrijdag nog eens bij FNAC binnen gesprongen (altijd gevaarlijk). Toen ik bij de “Engelse Boeken”-afdeling kwam viel mijn oog op een zeer leuk ogend boek. het was een hardcover waarrond een soort comic-krant was gewikkeld. Toen ik deze van iets dichterbij bekeek gingen mijn ogen wijd open. Het was McSweeney’s Quarterly Concern Issue 13. De wat?

Een tijd geleden ben ik terecht gekomen op de site van McSweeney’s, een grappige site met zeer leuke teksten als je voor dat soort humor bent. Ik kwam ook zo te weten dat deze groep 4 maal per jaar een boek uitbracht vol met korte cartoons. Deze nummer 13 kreeg veel lof en won zelfs enkele prijzen. het was altijd in mijn achterhoofd blijven hangen dat ik dat zeker ooit eens moest vastnemen. En daar lag hij dan… Als ik er wat verder in gelezen heb zal ik wel iets laten weten maar awt ik tot hiertoe gezien heb beviel me enorm!

Om terug te komen op de site, check deze hilarische tekst en u weet direct wat ik bedoel.