Categories
Tech/Science

Project Looking Glass LiveCD

Het Looking Glass 3D project van Sun is een 3D desktop:

Project Looking Glass is based on Java technology and explores bringing a richer user experience to the desktop and applications via 3D windowing and visualization capabilities. It is an open development project based on and evolved from Sun Microsystems’ advanced technology project. It will support running unmodified existing applications in a 3D space, as well as APIs for 3D window manager and application development. At the moment, existing application integration is supported for Linux platforms.

Geef toe, klinkt toch leuk he?
Nu is er een LiveCD-versie van. Dit is gebaseerd op Knoppix, een soort Linux die je niet hoeft te installeren en gewoon vanop een cd-rom kan opstarten. Download de cd, start je PC vanop die cd-rom en speel er wat mee! Laat iets weten want ik kan het pas vanavond testen ;)

2 replies on “Project Looking Glass LiveCD”

diene Live-CD zat een half jaar geleden al bij 1 of ander boekske (LinuxUser & Developer), echter onder een andere naam: Sun Java Desktop.

het werkt wel leuk, het ziet allemaal knap uit, helaas dat de installeerbare versie 50 dollar of zoiet kost. en uiteindelijk is de boel installeren handiger, aangezien er dan geen optical drive verloren gaat.

(ach ja, als ik ooit is ne visa heb ofzo)

diene Live-CD zat een half jaar geleden al bij 1 of ander boekske (LinuxUser & Developer), echter onder een andere naam: Sun Java Desktop.

het werkt wel leuk, het ziet allemaal knap uit, helaas dat de installeerbare versie 50 dollar of zoiet kost. en uiteindelijk is de boel installeren handiger, aangezien er dan geen optical drive verloren gaat.

(ach ja, als ik ooit is ne visa heb ofzo)

Comments are closed.