Categories
Tech/Science

Teddy

Ik denk dat ik de verklaring heb gevonden waarom Longhorn zo lang op zich laat wachten. Ze zijn teveel bezig met films kijken. bewijs daarvan is hun nieuwste “speelgoedje”.

De teddybeer die Microsoft zal maken is niet zomaar een gewone. It’s watching you. Althans de kinderen. Yup, een robot-teddy (om ter eerste, welke film?). Ouders zullen dus hun kinderen in het oog kunnen houden en zelfs via de beer met hen kunnen communiceren.

Nu kan je zelfs je knuffel niet je diepste geheimen vertellen!

UPDATE: Heel veel film gekeken! De Standaard Blog weet ons ook te vertellen dat ze de klok die in een van de Harry Potter films door de familie Weasel wordt gebruikt, ook hebben nagemaakt!

4 replies on “Teddy”

“…en zelfs via de beer met hen kunnen communiceren” Binnen een dikke twintig jaar gaat een hele generatie ergens op een sofa tegen een therapeut vertellen over die pratende teddybeer die zich voordeed als mama en papa. En wat als pedo’s je teddy hacken? Teddy says go play with dirty old men?

“…en zelfs via de beer met hen kunnen communiceren” Binnen een dikke twintig jaar gaat een hele generatie ergens op een sofa tegen een therapeut vertellen over die pratende teddybeer die zich voordeed als mama en papa. En wat als pedo's je teddy hacken? Teddy says go play with dirty old men?

sja… met die M$ kan je alles verwachten…
Zelfs de iPod kunnen we tegenwoordig al her-programmeren.
Jup clopin… hou hem maar goed bij de hand! ;)

sja… met die M$ kan je alles verwachten…
Zelfs de iPod kunnen we tegenwoordig al her-programmeren.
Jup clopin… hou hem maar goed bij de hand! ;)

Comments are closed.