Categories
Tech/Science

Hello Tones

Proximus pakt uit met Hello Tones. In plaats van de gebruikelijke “tuuut….. tuuut…..” die je hoort tot de persoon afneemt, krijg je een muziekje te horen.

Vraag nummer 1: Moet je al betalen vanaf je het toontje hoort? Ik vind het nergens terug…

10 replies on “Hello Tones”

“Elke Hello Tone die u koopt is 3 maand geldig, en al die tijd kan u deze Hello Tone personaliseren. Na drie maanden kan u uw Hello Tone verlengen of een nieuwe kopen.” – figures.

“Elke Hello Tone die u koopt is 3 maand geldig, en al die tijd kan u deze Hello Tone personaliseren. Na drie maanden kan u uw Hello Tone verlengen of een nieuwe kopen.” – figures.

ik had ook nog een vraag over dit onderwerp: je kan deze tones personaliseren per beller. Maar kan je ook kiezen dat elke beller dezelfde toon hoort? dus dat je 1 toon koopt en dat iedereen die dan hoort die je opbelt. graag een reactie want dit vind ik ook niet terug op de site van proximus

ik had ook nog een vraag over dit onderwerp: je kan deze tones personaliseren per beller. Maar kan je ook kiezen dat elke beller dezelfde toon hoort? dus dat je 1 toon koopt en dat iedereen die dan hoort die je opbelt. graag een reactie want dit vind ik ook niet terug op de site van proximus

Naar wat ik heb verstaan kun je inderdaad kiezen of je de tone voor 1 (of meerdere) nummers laat gelden of gewoonweg voor iedereen die je opbelt. Maar voor alle zekerheid toch eens contact opnemen met Proximus?

Naar wat ik heb verstaan kun je inderdaad kiezen of je de tone voor 1 (of meerdere) nummers laat gelden of gewoonweg voor iedereen die je opbelt. Maar voor alle zekerheid toch eens contact opnemen met Proximus?

Comments are closed.