Categories
Games

Win een iPod Shuffle

Op WZL kan je een iPod Shuffle winnen. Registreer je op WZL mocht je dat nog niet gedaan hebben (gasp) en stuur vervolgens een sms naar 3393 met de tekst contest clopin. Vervang uiteraard wel “clopin” door je eigen nickname (of juist niet :p).

(SMS kost 1 euro)

UPDATE: Beste mensen, deze wedstrijd is jammer genoeg al afgelopen. De wedstrijd ging ook niet door op deze site maar op WZL.

115 replies on “Win een iPod Shuffle”

Ik krijg het schijt van die ‘sms’ wedstrijden. Voor je het weet zit je door je gsmkaart/maandelijkse abbo. Pure dieverij vind ik want de enige die er écht aan wint is diegene die die SMS dienst aanbiedt.

Ik krijg het schijt van die 'sms' wedstrijden. Voor je het weet zit je door je gsmkaart/maandelijkse abbo. Pure dieverij vind ik want de enige die er écht aan wint is diegene die die SMS dienst aanbiedt.

IK ben de ENIGE hier de een I-POD wil !!!!!

Ik zou zo’n i-pob wel leuk vinden voor al die uren dat ik op de trein doorbreng.
Nu maar hopen dat ik een kan maak.

Bedankt.

Ik zou zo'n i-pob wel leuk vinden voor al die uren dat ik op de trein doorbreng.
Nu maar hopen dat ik een kan maak.

Bedankt.

Ik wil die I-PODDDD !!!! Da is sjieeek en als ik op vakantie ga heb ik fijn veel liedjes om te luisteren !

Ik wil die I-PODDDD !!!! Da is sjieeek en als ik op vakantie ga heb ik fijn veel liedjes om te luisteren !

ik wil die I POD!!!!!!! kan k op vakantie in de auto muziek luisteren anders verveel ik me ik had al bijna 12euro uitgegeven aan het mazzel rad op internet en niets gewonen ik wil die I POD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej ik wil die I POD!!!!ik heb geen genoeg geld dus wil ik hem winnen nu maar hopen dat ik de I POD win

GroetjesS jordy

hallo ik wil heel graag die I PoD winnen dan kan ik de muziek met me mee dragen in de tram de bus en op de fiets
ik hoop echt dat ik win KuSS daphne.

Ik wil Superrr graag die I POD winnen het is voor me dochter ze is bijna jarig dan kan ze liedjes luisteren als ze naar school gaat op de fiets Groetjes henk

ik wil die I POD winnen !!!!dan kan ik de muziek met me mee dragen op de tram de bus of de fiets KUSS kelly

Ik wil supeRR graag die I poD winnen!!!! dan kan ik lekker
muziek luisteren in de bus de tram en de fiets of als ik niets te doen heb ik hoop echt dat ik win

groetjesS Kelly XXX

ik wil die I POD!!!!!!! kan k op vakantie in de auto muziek luisteren anders verveel ik me ik had al bijna 12euro uitgegeven aan het mazzel rad op internet en niets gewonen ik wil die I POD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej ik wil die I POD!!!!ik heb geen genoeg geld dus wil ik hem winnen nu maar hopen dat ik de I POD win

GroetjesS jordy

hallo ik wil heel graag die I PoD winnen dan kan ik de muziek met me mee dragen in de tram de bus en op de fiets
ik hoop echt dat ik win KuSS daphne.

Ik wil Superrr graag die I POD winnen het is voor me dochter ze is bijna jarig dan kan ze liedjes luisteren als ze naar school gaat op de fiets Groetjes henk

ik wil die I POD winnen !!!!dan kan ik de muziek met me mee dragen op de tram de bus of de fiets KUSS kelly

Ik wil supeRR graag die I poD winnen!!!! dan kan ik lekker
muziek luisteren in de bus de tram en de fiets of als ik niets te doen heb ik hoop echt dat ik win

groetjesS Kelly XXX

Ik wil doodgraag die i-pod!! Hij is supermooi, je kan er superveel liedjes op zetten en ik zit op een internaat waar we geen muziek installatie mogen hebben , i can’t live without music!!!!!!!!!
xxx
Sarahtje

Ik wil doodgraag die i-pod!! Hij is supermooi, je kan er superveel liedjes op zetten en ik zit op een internaat waar we geen muziek installatie mogen hebben , i can't live without music!!!!!!!!!
xxx
Sarahtje

Zijde zot? Nog nooit zoveel comments gehad op ne post! :p Plus een goed begin voor mijn nieuw bedrijfje dat ik opstart, iets met emailadressen verzamelen *ahum*

Zijde zot? Nog nooit zoveel comments gehad op ne post! :p Plus een goed begin voor mijn nieuw bedrijfje dat ik opstart, iets met emailadressen verzamelen *ahum*

een ipod lijkt mij wel tof,
stuur maar een mailtje naar mij,
muziek muziek muziek,
en ik ben heel blij…

een ipod lijkt mij wel tof,
stuur maar een mailtje naar mij,
muziek muziek muziek,
en ik ben heel blij…

Inscannen en als bijlage doormailen :-p

Volgens mij is deze post een idiot-trap aan het worden. Een beetje als een vliegenvanger maar dan voor idioten :-D

Inscannen en als bijlage doormailen :-p

Volgens mij is deze post een idiot-trap aan het worden. Een beetje als een vliegenvanger maar dan voor idioten :-D

hoi mijn broertje is bijna jarig en ik heb nog geen cadeau voor hem en hij wou altijd al een i-pod hebben hopelijk kunnen jullie zijn wens vervullen , hij heeft de laatste jaren nog wat meegemaakt nou daag xxx-xxx manal

hoi mijn broertje is bijna jarig en ik heb nog geen cadeau voor hem en hij wou altijd al een i-pod hebben hopelijk kunnen jullie zijn wens vervullen , hij heeft de laatste jaren nog wat meegemaakt nou daag xxx-xxx manal

kvin dit ma stoem ze ik stuur zoveel smskes en ik win nooit da is echt belachelijk ps(kwou zo graag een ipod)

kvin dit ma stoem ze ik stuur zoveel smskes en ik win nooit da is echt belachelijk ps(kwou zo graag een ipod)

IK WIL ZO GRAAG DIE I-POD IK KAN HEM NERGENS KRYGEN EN IK KRYG HEM OOK NIET VAN ME OUDERS ZE WILDEN HEM OOK NIET VOOR MYN VERJAARDAG GEVEN ME OUDERS ZYN ZO GIERIG :'(. IK HEB ER AL IETS VAN 8 MAANDEN OVER LOPEN ZEUREN ALSJEBLIEFT MAG IK HEM HEBBEN IK ZOU HET ZEER OP PRYS STELLEN BY VOORBAAT DANK
MET VRIENDELYKE GROETEN VAN LINDA

PLIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Gelieve uw adres bij mijn secretaresse achter te laten, inclusief foto en vooral, VOORAL, leeftijd.
Louter voor de statistieken hoor…

Gelieve een foto van littl-Q bij mijn secretaresse achter te laten, inclusief foto en vooral, VOORAL, … foto.
Once again, louter voor de statistieken hoor

IK WIL ZO GRAAG DIE I-POD IK KAN HEM NERGENS KRYGEN EN IK KRYG HEM OOK NIET VAN ME OUDERS ZE WILDEN HEM OOK NIET VOOR MYN VERJAARDAG GEVEN ME OUDERS ZYN ZO GIERIG :'(. IK HEB ER AL IETS VAN 8 MAANDEN OVER LOPEN ZEUREN ALSJEBLIEFT MAG IK HEM HEBBEN IK ZOU HET ZEER OP PRYS STELLEN BY VOORBAAT DANK
MET VRIENDELYKE GROETEN VAN LINDA

PLIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Gelieve een foto van littl-Q bij mijn secretaresse achter te laten, inclusief foto en vooral, VOORAL, … foto.
Once again, louter voor de statistieken hoor

hallo

ik wil SUPER graag een ipod winnen.
ik krijg er geen van men ouders.
dus wil ik deze ipod die je kunt winnen.

LOuissa

hallo

ik wil SUPER graag een ipod winnen.
ik krijg er geen van men ouders.
dus wil ik deze ipod die je kunt winnen.

LOuissa

hallo

Ik wil die Ipod zoooooooooooo graag niet hebben! Stuur hem alstublieft niet op!

Robbe

hallo

Ik wil die Ipod zoooooooooooo graag niet hebben! Stuur hem alstublieft niet op!

Robbe

ik wil een ipod winnen omdat ik eb meegedaan aan een wedstrijd om ipod te winne en jah opeens eeft iemand me weggestem en eeft iets gezevert en jah door haar lig ik eruit enjah ik stond nr 2 en ik wil alles doen om et te winnen :(
xxx

ik wil een ipod winnen omdat ik eb meegedaan aan een wedstrijd om ipod te winne en jah opeens eeft iemand me weggestem en eeft iets gezevert en jah door haar lig ik eruit enjah ik stond nr 2 en ik wil alles doen om et te winnen :(
xxx

yo, ik ben elke ben al zooooooooooooolang ant wachte op een Ipod zonder geld uit te geve kem ook nooit geluk alé chiao

yo, ik ben elke ben al zooooooooooooolang ant wachte op een Ipod zonder geld uit te geve kem ook nooit geluk alé chiao

ik wil de ipod zo graag winnen ik woon in de jozef va gorpstraat (ravels)

stuur me het snel

hallo ik wil a.u.b. een i pod omdat de mijne kapot is
kun je het snel opsturen ik heb geen geduld

hallo ik wil a.u.b. een i pod omdat de mijne kapot is
kun je het snel opsturen ik heb geen geduld

Hallo, ik zou graag ook zo een Ipod willen krijgen, ik heb dat aan mijn ouders gevraagd maar ze zeggen dat dat heel duur is en dat dat nu niet kan

Bedankt

Hallo, ik zou graag ook zo een Ipod willen krijgen, ik heb dat aan mijn ouders gevraagd maar ze zeggen dat dat heel duur is en dat dat nu niet kan

Bedankt

Comments are closed.