Categories
Lifelog

Taking Over

Beste Iedereen,

Clopin trekt er voor een paar dagen op uit om koude oorden (hopelijk) vol sneeuw op te gaan zoeken. Na 7 jaar ga ik me nog eens op latten wagen. 10 dagen zal ik me hier niet kunnen uitleven, maar ik laat jullie niet alleen.

Gedurende deze 10 dagen, beginnende vanaf vandaag, heb ik deze blog overgelaten aan enkele andere bloggers die ik persoonlijk zeer respecteer. Waarschijnlijk moet ik dit fantastische team niet meer aan jullie voorstellen maar voor de correctheid presenteer ik jullie, met een ongelooflijke trots (en bijpassend Oscarnight-like achtergrondliedje dat u er zelf bij denkt):

Deze fantastische mensen/bloggers hebben toegezegd om hier af en toe hun zegje te doen. Ik ben ongelooflijk benieuwd en enthousiast en bedank hen ongelooflijk hard dat ze dit willen doen. Ik geef er ene in de Linde als ik terug ben ;)

Tot volgende week!

12 replies on “Taking Over”

Comments are closed.