Categories
Linkdump

Dinner is served!

Klokslag 18 uur – dinner is served! Als je een hele dag (well … ‘een hele dag’ is misschien een beetje overdreven) aan je eindwerk hebt gewerkt (nou … “gewerkt” …), krijg je reuze honger! Een heerlijk verleidelijke geur leidt mijn knorrende maag blindelings naar de keuken. De rest van mijn familie heeft ondertussen ook al de weg naar de keuken gevonden, en zit inmiddels al aan tafel. Ik schuif een stoel bij – lekker gezellig zo met z’n allen. Voor mij staat een groot bord dampende groentensoep met lettertjes (lekker EN educatief! :-)) klaar, het water komt me in de mond. Dit gaat me zeker smaken! Ik pak mn lepel op en dompel hem voorzichting in mijn soep … opeens staat mn hart stil, gelukkig duurde maar een seconde … Niet goed wetend wat te denken, staar ik vol verbazing naar mijn lepel ….

Soep

link ;-)

2 replies on “Dinner is served!”

Comments are closed.