Categories
Lifelog

De stickers

Je kan er niet onderuit. Elk jaar krijg je ze verscheidene malen aan je raampje in de auto.
De Rode Kruis medewerkers die stickers verkopen. Ik koop elk jaar trouw een sticker, al is het puur voor het werk dat deze mensen verrichten op bv festivals en concerten. Daar heb ik ze namelijk al het meest zelf aan het werk gezien. Ik ga er dit jaar een sport van maken om te tellen hoeveel keer ik ze tegen kom. Ik zit op dit ogenblik aan 2.
Feel free to join, ik denk zelfs dat het handig voor het Rode Kruis is om zulks een statistiek te bekijken.

Ik wil er zelfs een wedstrijdje van maken :p
(Telkens een foto van trekken?)

2 replies on “De stickers”

Persoonlijk vind ik het TV spotje allesbehalve aantrekkelijk. Je ziet een een schoolbus gewoon vertrekken en dan de boodschap “Deze bus gaat over 20 minuten over kop” en dan de melding om een sticker van het rode kruis te kopen.

Ik weet niet hoor, maar ik zie de relatie niet echt. Die buschauffeur kan gedronken hebben, er zijn geen gordels in de bus ge├»nstalleerd (wat men in het verleden reeds wettelijk wilde maken), overdreven snelheid,… Dat je het RK steunt om de brokken achteraf bij elkaar te vegen, tot daar aan toe, maar verder vind ik die reclame er eigenlijk helemaal naast schieten…

Persoonlijk vind ik het TV spotje allesbehalve aantrekkelijk. Je ziet een een schoolbus gewoon vertrekken en dan de boodschap “Deze bus gaat over 20 minuten over kop” en dan de melding om een sticker van het rode kruis te kopen.

Ik weet niet hoor, maar ik zie de relatie niet echt. Die buschauffeur kan gedronken hebben, er zijn geen gordels in de bus ge├»nstalleerd (wat men in het verleden reeds wettelijk wilde maken), overdreven snelheid,… Dat je het RK steunt om de brokken achteraf bij elkaar te vegen, tot daar aan toe, maar verder vind ik die reclame er eigenlijk helemaal naast schieten…

Comments are closed.