Categories
online Tech/Science

Steve Ballmer houdt niet van Google

Als Ballmer’s vrouw goesting heeft en haar man wat agressiever wil, is het woord Google blijkbaar genoeg. In een rechtzaak rond de overstap van Kai-Fu lee van Microschoeft naar Google, kwam aan het licht hoe de CEO van het Windows bedrijf nogal uitgelaten flipte toen hij hoorde dat Lucovsky naar Google verhuisde. Deze laatst vernoemde werd namelijk op dat proces gevraagd naar zijn ervaring van de overstap. De man vertelde bij Ballmer te worden geroepen, waar hem de vraag werd gesteld of het naar Google was dat hij ging. Toen de man toegaf dat het inderdaad Google was, reageerde hij zo:

At that point, Mr. Ballmer picked up a chair and threw it across the room hitting a table in his office. Mr. Ballmer then said: “Fucking Eric Schmidt is a fucking pussy. I’m going to fucking bury that guy, I have done it before, and I will do it again. I’m going to fucking kill Google.”

Eric Schmidt werkte vroeger voor Sun en Novell.

Ik vraag me af wat er allemaal door de lucht vloog toen Steve dit las.