Categories
online

Skype-grap

Het concept klinkt me bekend in de oren, en het zou eigenlijk voer zijn voor een podcast:

A profile is put up with a girl’s name and picture, and put in “Skype me” mode. Within minutes some seedy guy will invariably try calling/chatting, and there’s a little program I made running the whole time which will partner up people 2 at a time, and send messages from the first person to the second, & vice versa.

Op de site zijn uiteraard logs te vinden en berichten die op het antwoordapparaat werden achtergelaten.

2 replies on “Skype-grap”

Het is inderdaad zéér opvallend dat er zich bij mij na 2 maand met de status op “Skype me” nog geen enkele kandidaat voor een spontaan gesprek gemeld heeft, en het bij m’n vriendin nog geen uur duurt voor een Chinees of Egyptenaar aan de lijn hangt….

Comments are closed.