Categories
Lifelog

Half-time

We zitten in de helft. Nog een keer hetgeen we juist gehad hebben, en ze fluiten af. Hoe dichter het einde nadert, hoe meer ik mezelf moed moet inspreken om me door die laatste loodjes te trekken. Kreta lonkt, en ik kan u vertellen, ze doet dat goed. Een kleine 2 weken platte rust, onze zin doen. Hoe lang nog schat?
Toegegeven, ik vertrek pas maandag dus het is nog iets langer, maar dan begint het voor mij al. Inpakken, plannen, zenuwen… Het hoort allemaal bij vakantie. De ticketten hebben we gekregen. We vertrekken niet vroeg in de ochtend, zoals eerst was gezegd, maar pas in de late namiddag. Kan me niet schelen, ik hou van luchthavens. Ik hou van de sfeer en de geur van zakenmensen en toeristen in spee. Ik kan er uren vertoeven.

De scheidsrechter fluit. Tijd voor de tweede helft. Volhouden. Tanden bijten. Werken.

2 replies on “Half-time”

Comments are closed.