Categories
Lifelog

Snotter

Ziek zijn heeft zijn goede en slechte kanten. Als je als ik graag naar school ging, dan was ziek zijn niet leuk. Je was namelijk weggetrokken van je vriendje en vriendinnetjes. Voor mij persoonlijk was dat een hel. Eigenlijk is het nog steeds hetzelfde. Ik moet bij mijn vrienden kunnen zijn. Hou me weg van mijn vrienden en ik begin symptonen te vertonen die ook een plant heeft als het te weinig water krijgt. Meestal, als ik dan terug bij hen ben, luister ik vooral. Mensen die mij wat beter kennen zullen dit raar vinden. Ik ben eerder een prater. Toch zwijg ik dan wat meer.

Swat, terug naar dat ziek zijn. Wat ik heb weet ik niet, mijne kop zit vol snot en alles gaat nogal traag. Voel me meer gerelateerd tot een vod dan tot wat anders. Naar de dokter gaan? Nee, dit is zoiets waarvan je weet dat je gewoon even wat moet afwachten en uitzieken. Jammer dat mijn weekend er zo aangaat, maar het is maar één weekend. Trouwens, ik weet maar al te goed wat de dokter gaat zeggen dat ik heb.

Nu ben je ouder, en ziek zijn kan zijn voordelen hebben. Je zit thuis, hoeft niet te werken. Deze vlieger gaat uiteraard niet op als a) het juist weekend is of b)veel te ziek bent om maar iets te doen. Bij mij is dus het eerste van toepassing.

Maar geen getreur, Digitale Televisie zal soelaas brengen! Digitale Televisie brengt zulk een waaier aan zenders, er moet toch IETS op zijn dat me naar het toestel lokt. Ik heb net Humo’s televisie-afdeling even doorgenomen en wat zijn de opties voor deze avond?

  • F.C. De Kampioenen – Heh, nee danku
  • The Bill, Prime Suspect – Geen tijd voor series, ik kan ze toch niet volgen
  • The Stranger Beside Me, Police Academy 6, Legally Blonde – No, No, NO!
  • Dolores Claiborne – Hold the phone! Een heuse optie! Maar pas om 22u35, ik wou op tijd in bed liggen… Hmm… Moving on
  • K-19: The Widowmaker – Gezien…
  • Unlocking The Da Vinci Code – Bingo!
  • The Bourne Supremacy, An Officer and A Gentleman – Done, done

Swat, het gaat natuurlijk voort, maar ik denk dat ik ga beginnen met dat over de Da Vinci Code. Verder zien we wel, heb nog een collectie DVD’s waar zeker iets tussen zit.

4 replies on “Snotter”

Comments are closed.