Categories
online

MP3 4 U

Er staat (of stond) een ad van Google die verwees naar deze site. Deze pagina bevat links naar populaire P2P programma’s. Deze programma’s zijn ontworpen om gemakkelijker informatie uit te wisselen tussen gebruikers all over the internets. Helaas worden ze grotendeels gebruikt om illegaal muziek uit te wisselen. Deze site somt ze dus op, maar wat lezen we iets verder?

U betaald eenmalig 2,50 euro daarna geen verdere kosten meer!

Gemakkelijk te betalen via uw mobiele telefoon of met uw huistelefoon!
Telefoon
U hoeft dus niet per gedownload nummer te betalen!

Wanneer u 1 van de programma`s heeft gedownload, hoeft u nooit meer te betalen voor muziek etc.!

Schitterend toch? Geld aftroggelen voor iets dat publieklijk downloadbaar is, en dan de mensen illegaal hun gangetje laten gaan.

4 replies on “MP3 4 U”

Zouden er nu echt mensen zijn die zo dom zijn dat ze gaan betalen voor een gratis programma? Laat ons hopen dat die mensen met Oudejaar allemaal even graag met vuurwerk spelen….en er allemaal even slecht mee overweg kunnen. :-)

Zouden er nu echt mensen zijn die zo dom zijn dat ze gaan betalen voor een gratis programma? Laat ons hopen dat die mensen met Oudejaar allemaal even graag met vuurwerk spelen….en er allemaal even slecht mee overweg kunnen. :-)

Comments are closed.